קצת עלינו

קצת עלינו

לפני הכל השקיפות והשירות מול הלקוח היא לפני הכל אצלנו, אנחנו בארגנטינוס נותנים את היחס האישי לכל לקוח, אנחנו שמים את הדגש על אותו אירוע, אנחנו מביאים את הניסיון, הידע והמקצועיות שלנו.

החוויה שהלקוח מקבל בזמן האירוע היא חוויה שמגבירה את הטעם של האוכל, זה לא עוד סתם ארוחה.

המחיר שהלקוח מקבל הוא מותאם ומחושב באופן מדיוק לצרכים של אותו לקוח, אנו מבטיחים לתת את המחיר הנוח ביותר לכל לקוח כדי שהוא יזכה שארגנטינוס תחגוג לו אירוע של פעם בחיים.

שפע


אנחנו בארגנטינוס לא מתפשרים על כמויות ומבחר רב ומגוון של בשרים ומנות.

שירות


השירות אצלנו לפני הכל ,נעביר ללקוח את התחושה הכי טובה שהוא מקבל את האירוע המושלם והיוצא דופן ושהוא נמצא בידיים טובות.

אנחנו מבינים ויודעים שלהזמין קייטרינג בשרים איכותי עד הבית זאת הוצאה לא רגילה ולקוח שמזמין קייטרינג איכותי אליו הביתה הוא רוצה לדעת בדיוק מה שהוא מקבל ומי נכנס אליו הביתה. אנחנו יודעים כמה חשוב ללקוח לשמח ולהרשים את האורחים כדי שהוא יהיה בטוח בעצמו שנמצא בידיים טובות והסכום שהוא מוציא שווה את זה אם לא מעבר.

אנחנו מתאימים את עצמנו ללקוח לכל סוג החגיגה עד לפרטים הקטנים.

הנראות


הנראות אצלנו היא חלק מרכזי ועיקרי בערב קרניבורי יוצא דופן ,לפני הכל חשוב לנו להדגיש את האסתטיות הנקיון והסדר. כל הכלים שלנו עשויים מעץ איכותי שעליהם מוגש כל האוכל במהלך האירוע ,צורות הגשה שונות, הבשרים הטריים היפים והמשוישים שלנו.

העמדה של השף לי-שי אורן שאורכה כ2.5 מטרים מצולחת ומרוהט בכלים המעוצבים מעץ מלא,  וכמובן השואו במהלך כל הערב: צורות חיתוך שונות, להבות ,  עשן קר, סכינים, המטבלים הצבעוניים שלנו. נציין ונוסיף שהקהל הוא חלק מהערב החוויתי הזה, גם אתם הופכים לשף בשר.

איכות


כל החומרי גלם והבשרים שלנו ברמה הגבוהה ביותר , חשוב לנו להדגיש שהבשר הוא מסוג בלאק אנגוס פידלוט, והוא מגיע היישר מחוות הגידול פמפס שבארגנטינה, ריכוז פעילות הבשר נמצא תחת שם איתן מעדני בשר.

לי-שי אורן – הבעלים של חברת ארגנטינוס

שף שמגיע עם הצוות המנצח שלו   

 

לי-שי אורן הבעלים והשף של חברת ארגנטינוס,

קצת עליי: את אהבה שלי לאוכל בעיקר לבשר זה מגיל קטן

תמיד אהבתי להיות במטבח עם סבתא ולארח באהבה.


בצבא הייתי לוחם שנתיים ושמונה חודשים ובארבע חודשים הנותרים החלטתי לעזוב את הגדוד
ולעבור להיות טבח והבנתי שתרמתי יותר מאשר בגדוד, ומשם האהבה שלי לאוכל רק גדלה,
אחרי הצבא עבדתי במסעדת שף "קלארו" בתל אביב במשך שנה.


לאחר מכן טסתי לדרום אמריקה ללמוד עוד על קולינריות ובעיקר על בשרים,
ושם הבנתי שעולם הבשרים הוא מיוחד ואפשר לשמח כל אחד ואחת דרך הבטן. 

חזרתי לארץ והחלטתי שאני פותח את ארגנטינוס ומביא את כל אהבה והידע שצברתי לעסק שלי.

Share by: