קצת עלינו

ארגנטינוס - אירועי יוקרה

היא חברה שיוצרת חווית בשרים קולינרית. באמצעות שירות מעולה, איכות מרשימה ויציבות בלתי מעורבת, אנו מביאים אירועי בשרים מושלמים מקצה לקצה. לי-שי אורן , השף והבעלים של החברה, מוביל את צוותנו ביצירת נפלאות, שירות מקצועי, וחוויה ייחודית וירידה לפרטים ורגישות לצרכי הלקוח, אנו מבטיחים אירוע חלומי במחיר מתאים לתקציב.

ארגנטינוס מזמינה אתכם לחוות טעמים מהגריל הארגנטינאי האותנטי בלי כאבי ראש ובאווירה של שמחה.

שירותינו

הסעדת בשרים יוקרתית מקצה לקצה, חווית לקוח, ומתן מענה מלא ללקוח.

 ממנה ראשונה עד לקינוחים,עיצוב שולחנות, ספקי ריהוט, ספקי שתייה, מקום ופעילויות פנאי.

שף לי-שי אורן – הבעלים של חברת ארגנטינוס

שף שמגיע עם הצוות המנצח שלו

 

לי-שי אורן הבעלים והשף של חברת ארגנטינוס,

קצת עליי: את אהבה שלי לאוכל בעיקר לבשר זה מגיל קטן

תמיד אהבתי להיות במטבח עם סבתא ולארח באהבה.


בצבא הייתי לוחם שנתיים ושמונה חודשים ובארבע חודשים הנותרים החלטתי לעזוב את הגדוד ולעבור להיות טבח והבנתי שתרמתי יותר מאשר בגדוד, ומשם האהבה שלי לאוכל רק גדלה,

אחרי הצבא עבדתי במסעדת שף "קלארו" בתל אביב במשך שנה.


לאחר מכן טסתי לדרום אמריקה ללמוד עוד על קולינריות ובעיקר על בשרים,

ושם הבנתי שעולם הבשרים הוא מיוחד ואפשר לשמח כל אחד ואחת דרך הבטן.

חזרתי לארץ והחלטתי שאני פותח את ארגנטינוס ומביא את כל אהבה והידע שצברתי לעסק שלי.

שף שמגיע עם הצוות המנצח שלו

 

לי-שי אורן הבעלים והשף של חברת ארגנטינוס,

קצת עליי: את אהבה שלי לאוכל בעיקר לבשר זה מגיל קטן

תמיד אהבתי להיות במטבח עם סבתא ולארח באהבה.


בצבא הייתי לוחם שנתיים ושמונה חודשים ובארבע חודשים הנותרים החלטתי לעזוב את הגדוד
ולעבור להיות טבח והבנתי שתרמתי יותר מאשר בגדוד, ומשם האהבה שלי לאוכל רק גדלה,
אחרי הצבא עבדתי במסעדת שף "קלארו" בתל אביב במשך שנה.


לאחר מכן טסתי לדרום אמריקה ללמוד עוד על קולינריות ובעיקר על בשרים,
ושם הבנתי שעולם הבשרים הוא מיוחד ואפשר לשמח כל אחד ואחת דרך הבטן.

חזרתי לארץ והחלטתי שאני פותח את ארגנטינוס ומביא את כל אהבה והידע שצברתי לעסק שלי.